Химия, Физика и География за състезания

ЛЯТНА КАМПАНИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

за НОВАТА УЧЕБНА 2024 – 25 г. Начало – 11 май

За втора поредна година в Образователен център “Междучасие” ще предложим целогодишна подготовка за състезания и олимпиади в 7 клас по ФИЗИКА, ХИМИЯ и ГЕОГРАФИЯ. Доброто представяне на олимпиадите и състезанията, освен, че ще донесе удовлетворение за децата, ще увеличи шанса им за по-добро класиране в желаните паралелки с разширено изучаване на тези предмети в НПМГ и други професионални училища.

Основни курсове за 7 клас

Записване

Вече можете да се запишете за нашите курсове за 7 клас по ФИЗИКА, ХИМИЯ и ГЕОГРАФИЯ за НОВАТА учебна 20224-2025 г. на телефоните ни, чрез имейл или със следния

Електронен Формуляр

Забележка: Чрез електронния формуляр можете да се запише, като задължително ще получите потвърждение в рамките на 24 ч. в работни дни.
Можете да се запишете за курс още сега. Внасянето на таксата очакваме да направите в рамките на седмица. В потвърждението за записване, което ще получите на и-мейла си, ще бъде изписана банковата сметка, по която можете да внасяте таксите през годината.

Формат

 • Общо за цялата учебна година в нашите курсове за 7 клас са предвидени 120 учебни часа по съответния предмет (Физика, Химия или География)
 • Курсът е разделен на 4 модула (120 уч. ч). за всеки предмет
 • Занятията са организирани веднъж седмично, като се вземат наведнъж 3 учебни часа (2 астр. ч.) по всеки предмет и с почивка от 15 минути.
 • Нашите курсове за подготовка за състезания и олимпиади за 7 клас и кандидатстване в НПМГ с Физика, Химия и География започват в началото на учебната година.

Място на провеждане

Занятията на Образователен център Междучасие за съботните или неделните групи се провеждат в НПМГ (Национална природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”), адрес: ул. „Бигла“ 52, ж.к. Лозенец.

Преподаватели

Физика

 • Илиян Илиев, СМГ

Химия

 • Преслав Георгиев, Нац. отбор по Химия

География

 • Георги Стоянов, Нац. отбор по География

 

Групи:

СЪБОТА

Начало на курса: 14 септември 2024 г.

Място на провеждане: НПМГ

ГЕОГРАФИЯ – Г. Стоянов – 16:00 – 18:00 ч.       

 

НЕДЕЛЯ

Начало на курса: 15 септември 2024 г.

Място на провеждане: НПМГ

ФИЗИКА – Ил. Илиев – 13:45 – 15:45 ч.   

ХИМИЯ – Пр. Георгиев – 16:00 – 18:00 ч.     

 

Цени

Записването за курс можете да направите в една от следните кампании:

ЛЯТНА кампания за записване: 11 май – 31 юли 2024 г.

При записване в ЛЯТНАТА ни кампания ползвате СПЕЦИАЛНА отстъпка, като се записвате за

Първи модул курс (Физика/ Химия/ География) – 329 лв. ( 10.96 лв./уч. ч.), за предмет 

 

ЕСЕННА КАМПАНИЯ: след 1 септ. 2024 г.

В тази кампания се записвате при следните условия:
Един модул – 369 лв. (12.30лв./уч. ч.)
Втори предмет – 20 % отстъпка

Отстъпки

 • В Лятната ни кампания можете да внесете таксата и за някой от останалите три модула от курса (Втори, Трети или Четвърти), като ползвате традиционната ни ОТСТЪПКА за лятото – 329 лв. – за предмет.**
 • При авансово плащане на таксата за цяла година през септември ползвате традиционната 5% отстъпка.
 • Когато две деца от семейство посещават курсовете в една и съща учебна година, то едното от тях учи цялата година при специална цена за модул.
 • Когато детето е посещавало курс в Образователен център “Междучасие” предишна година ползва допълнително 15% отстъпка.

** Ако решите да прeкратите обучението си след някой от модулите, таксата ви се възстановява, като се приспадат изучените модули.

Обратна връзка

За годината са предвидени три родителски срещи (през септември, декември и април), на които родителите ще могат да получат информация за напредъка на децата. В началото на курса всички получават предварителен график с календар на занятията.

Общите условия за ползване на услугите и продуктите на Образователен център “Междучасие” можете да намерите тук.

Противоепидемични мерки

През тази учебна година всички седят по един на чин. Помещенията се проветряват всяко междучасие и повърхностите се почистват и дезинфекцират от хигиенист преди всеки нов час. По време на занятия родители не се допускат в учебните зали. За да се запишете за нашите курсове за 7 клас, можете да попълните следния

Електронен Формуляр