Физика за състезания 7 клас

ЕСЕННА КАМПАНИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

за НОВАТА УЧЕБНА 2023 -24 г. 

За първи път през новата учебна 2023 – 24 година в Образователен център “Междучасие” ще предложим целогодишна  подготовка за състезания и олимпипади в 7 клас по ФИЗИКА. Доброто представяне на олимпиадите и състезанията ще увеличи шанса на децата за по-добро класиране  в желаните паралелки с разширено изучаване на тези предмети в  НПМГ и други професионални училища.

Основни курсове за 7 клас

Записване

Вече можете да се запишете за нашияте курсове за 7 клас по ФИЗИКА за НОВАТА учебна 20223-2024 г. на телефоните ни,  чрез имейл или с

Електронен Формуляр

Забележка: Чрез електронния формуляр можете да се запише, като задължително ще получите потвърждение в рамките на 24 ч. в работни дни.
Можете да се запишете за курс още сега. Внасянето на таксата очакваме да направите в рамките на седмица след  записването.  В потвърждението за записване, което ще получите на и-мейла си, ще бъде изписана банковата сметка, по която можете да внасяте таксите през годината.

Формат

  • Общо за цялата учебна година в нашите курсове за 7 клас са предвидени 120 учебни часа по съответния предмет (Физика, Биология, Химия или География)
  • Курсът е разделен на 4 модула (120 уч.ч). за всеки предмет
  • Занятията са организирани веднъж седмично, като се вземат наведнъж 3 учебни часа (2 астр.ч.) по всеки предмет и с почивка от 15 минути.
  • Нашите курсове за подготовка за състезания и олимпиади  за 7 клас по Физика, Биология, Химия или География започват в началото на учебната година.

Място на провеждане

Занятията на Образователен център Междучасие за съботните или неделните групи се провеждат в НПМГ (Национална природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”), адрес: ул. „Бигла“ 52, ж.к. Лозенец.

Преподаватели

Физика

  • Илиян Илиев, СМГ

 

Групи:

Начало на курса:  септември 2023 г.

Място на провеждане: НПМГ

Ил. Илиев – ФИЗИКА –13:45 – 15:45 ч.          6 св. места/12                                           

 

Цени

Записването за ОСНОВЕН курс можете да направите в една от следните кампании:

ЛЯТНА кампания  за записване: 11 май – 31 август 2023 г.

При записване в ЛЯТНАТА ни кампания  ползвате СПЕЦИАЛНА отстъпка, като се записвате за

Първи модул ОСНОВЕН курс  – 279 лв. ( 9.30 лв/уч.ч.), за предмет 

 

ЕСЕННА КАМПАНИЯ: след 1 септ. 2023 г.

В тази кампания се записвате при следните условия:
Един модул – 309 лв. (10.30лв./уч.ч.)
Втори предмет – 15 % отстъпка

Отстъпки

  • В Лятната ни кампания можете да внесете таксата и за някой от останалите три модула от курса (Втори, Трети или Четвърти), като ползвате традиционната ни ОТСТЪПКА за лятото – 279 лв. – за предмет.**
  • При авансово плащане на таксата за цяла година през септември ползвате традиционната 5% отстъпка.
  • Когато две деца от семейство посещават курсовете в една и съща учебна година, то едното от тях учи цялата година при специална цена за модул.
  • Когато детето е посещавало курс в Образователен център “Междучасие” предишна година ползва допълнително 15% отстъпка.

** Ако решите да прeкратите обучението си след някой от модулите, таксата ви се възстановява, като се приспадат изучените модули.

Обратна връзка

За годината са предвидени три родителски срещи (през септември, декември и април), на които родителите ще могат да получат информация за напредъка на децата. В началото на курса всички получават предварителен график с календар на занятията и периодите на пробните изпити.  

Общите условия за ползване на услугите и продуктите на Образователен център “Междучасие” можете да намерите тук.

Противоепидемични мерки

През тази учебна година всички седят по едно на чин. Помещенията се проветряват всяко междучасие и повърхностите се почистват и дезинфекцират от хигиенист преди всеки нов час. По време на занятия родители не се допускат в учебните зали. За да се запишете за нащите курсове за 7 клас, можете да попълните следния

Електронен Формуляр