Курсове 3 клас

ЛЯТНА КАМПАНИЯ за записване

за учебната 2021/22 г. 

aleks petrov 3 kl

Записване можете да напровите като позвъните на мобилните ни телефони и  продиктувате името на ученика. Можете да се запишете за нашите курсове за 3 клас от месец април и чрез нашия

ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР,

като като задължително ще получите потвърждение за записване в работни дни в рамките на 24 ч.

Внасянето на таксата очакваме да направите в рамките на седмица на банковата сметка, която е изписана в имейла ви с потвърждението за записване. Моля обърнете внимание, че плащането на таксите ще се извършва само по банков път.

Курсовете ни за 3 клас се провеждат в учебните ни офиси на Ген Гурко 45 и Дондуков 77, също  и в I АЕГ.

Формат

 • Общо за годината се изучават 90 уч. ч. математика
 • Обучението в нашите курсове за 3 клас е целогодишно, като курсът е разделен на 3  модула по 10 занятия. Заниманията се провеждат веднъж седмично по 3 учебни часа (2 астр. часа), с почивка от 10 минути, в събота или неделя.
 • Децата се учат да решават различни математически задачи за тяхната възраст, които им помагат да се справят с учебния материал. Със занимателни задачи децата развиват логическите си умения, като се подготвят за следващата важна година в 4 клас, когато голяма част от тях ще се явят на приемен изпит за математически гимназии.

Математика

 • Ваня Данова, СМГ
 • Емилия Гигова, СМГ
 • Теодора Гигова, Образователен център “Междучасие”
 • Красимир Кръстев, Образователен център “Междучасие”
 • Гергана Добрева, СМГ
Можете да изберете съботна или неделна група на обучение в посочените по-долу часове.
Групите (до 12 или 15 деца), в които се изчерпват свободните места, се свалят от сайта.

Събота

Начало на курса: 3 окт. 2021 г., 

Място на провеждане: I АЕГ

МАТЕМАТИКА, Г. Добрева  – 16:00 – 18:00 ч.        

                 

Неделя

Начало на курса: 4 окт 2021 г. 

Място на провеждане: I АЕГ

МАТЕМАТИКА, Ем. Гигова  – 11:30 – 13:30 ч.             

МАТЕМАТИКА, Кр. Кръстев  – 13:45 – 15:45 ч.             

                                                                

ЦЕНИ

В Лятна кампания за записване (11.05 – 31.08) ползвате специално намаление и таксата за Първия модул е 239 лв.

В Есенната ни кампания (1.09 – 31.10) можете да се запишете с такса  259 лв. на модул.

Отстъпки

 • Отстъпка ЛЯТО**: Ако решите да платите в Лятна кампания (до 31. 07) и някой от останалите два модула, за всеки от тях ползвате горната отстъпка, като се записвате за 239 лв. на модул
 • Отстъпка предишна година в “Междучасие”: – 15 %  от цените в съответната кампания
 • Отстъпка ЦЯЛА ГОДИНА в Есенна кампания**: При авансово плащане на таксата за цяла година в Есенна кампания, ползвате  5% отстъпка от обявените цени.
 • Отстъпка две деца от семейството: Когато две деца от семейство посещават курсовете в една и съща учебна година, то едното от тях учи цялата година със специална цена за модул.

** Ако решите да прекъснете обучението си след някой от модулите, сумата за останалите модули ви се възстановява, като се приспада таксата за изучените модули.

Обратна връзка

За годината са предвидени три родителски срещи, на които родителите ще могат да попитат за напредъка на децата. Първата родителска среща е през септември преди започване на занятията. Втората родителска среща е в средата на м. декември, а третата е в началото на последния – трети модул. В началото на курса родителите получават предварителен график със схема на занятията.

Противоепидемични мерки

Заради усложнената обстановка от Ковид-19, през изминалата учебна година всички родителски срещи  се проведоха онлайн в ZOOM срещи.  На входа на училището дистанционно се измерваше температурата на децата. Децата седяха по едно на чин и с необходимите предпазни средства. Учителите също носяха предпазни маски. По време на занятия родители не се допускаха в учебните зали. Когато се налагаше отсъствие от занятие, поради неразположение на детето или карантина,  децата се включваха в онлайн група.

ЗАПИСВАНЕ с ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР