Курсове 4 клас

ОТ 15 октомври до 21 ноември включително курсовете за всички групи на Образователен център “Междучасие” ще се провеждат онлайн чрез платформата “ZOOM”

Образователен център Междучасие има традиции в организирането на Курсове за 4 клас по Математика за децата със специални интереси към този предмет.

Записване

Достатъчно е да позвъните на  телефоните ни и да продиктувате името на ученика. Месец преди началото на Лятната ни кампания за записване (11 май) ше можете да се запишете за нашите курсове за 4 клас и чрез нашия

ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР

Внасянето на таксата очакваме да направите в рамките на седмица на банковата сметка, която е изписана в имейла ви с потвърждението за записване. Моля обърнете внимание, че плащането на таксите ще се извършва само по банков път.

Формат

 • Нашите курсове за 4 клас са насочени към кандидатстване в математически гимназии и паралелки след 4 клас.
 • За годината са предвидени 120 уч часа, разделени на  4  модула по 10 занятия. Всеки модул е с продължителност 30 уч. часа.
 • Курсът на обучение е целогодишен, заниманията са предвидени веднъж седмично по 3 учебни часа (2 астрономически), с почивка от 5 минути, в събота или неделя, или през седмицата.
 • След всеки модул децата правят пробни изпити (4 за годината) във формата на конкурсния изпит.
 • Всички деца в нашите курсове за 4 клас получават безплатен пълен достъп до интернет портала за онлайн тестове izpitai.me, където могат да се упражняват в удобно за тях време.

Място на провеждане

Нашите курсове за 4. клас се провеждат в учебните офиси на ул. Гурко 45,  Бул. Дондуков 77 или  I АЕГ

Преподаватели

Математика

DSC_0137_Easy-Resize.com

 • Ваня Данова, СМГ
 • Зоя Савова, СМГ
 • Емил Карлов, СМГ
 • Теодора Узунова, СМГ
 • Емилия Гигова, СМГ
 • Красимир Кръстев, ФИ БАН, Обр. център “Междучасие”
 • Пламен Гостев, СМГ
 • Таня Илиева, СУ Климент Охридски, Обр. център “Междучасие”

БЕЛ

 • Елена Боянова, 9 ФЕГ
 • Лора Динкова, Обр. център “Междучасие”

 

 Можете да изберете обучение в една от следните групи, като групите,  в които са изчерпани свободните места, се свалят от сайта

Петък

Начало на курса: 17 септ. 2021 г.,               

Ем. Карлов,  МАТЕМАТИКА- 14:30- 16:30 ч. – онлайн       

Ем. Гигова,  МАТЕМАТИКА- 16:30- 18:30 ч. ,  Уч. офис “Дондуков” 77 

 ***    

Събота  

Начало на курса: 18 септ. 2020 г., 

Място на провеждане: I АЕГ

Ел. Боянова, БЕЛ -13:45 – 15:45 ч.3 модула                                    

Кр. Кръстев , МАТЕМАТИКА – 16:00- 18:00ч.

 

Неделя

Начало на курса: 17 окт. 2021 г.,

Ем. Карлов,  МАТЕМАТИКА – 9:15 – 11:15 ч.      НОВА ГРУПА             7 св. места/10

 

Срещи с учителите

За годината са предвидени три родителски срещи, (в ZOOM тази година отново заради пандемията от коронажирус ), на които родителите ще могат да да попитат за напредъка на децата. Първата родителска среща е през септември преди започване на занятията. Втората родителска среща е в средата на м. декември и третата родителска среща е в началото на последния – трети модул. В  началото на курса родителите получават предварителен график със схема на занятията, контролните и родителските срещи. След всеки пробен изпит, родителите получават през системата на izpitai.me имейл с резултатите от пробните изпити, графика на средната успеваемост в курса и междинна оценка от учителя за работата на детето до момента.

Противоепидемични мерки

Заради усложнената обстановка от Ковид-19 на входа на училището дистанционно ще се измерва температурата на децата. Децата седят по едно на чин и с необходимите предпазни средства. Учителите също носят предпазни маски. Помещенията се проветряват всяко междучасие и повърхностите се почистват и дезинфекцират от хигиенист преди всеки нов час. По време на занятия родители няма да не се допускат в учебните зали. Когато се налага отсъствие от занятие, поради неразположение на детето или карантина,  то се включва в онлайн група или предлагаме друга възможност за да се вземе занятието.

Цени

В  ЛЯТНАТА  кампания за записване (от 11.05 до 31.08) можете да изберете удобна група и също ползвате СПЕЦИАЛНА отстъпка

за  Първи модул – 249 лв. 8.30 лв/уч. ч.

Втори предмет – 20% отст.

 

В ЕСЕННАТА ни кампания (след 1.09) се записвате за 269 лв на модул (8.96 лв/уч.ч.)

Втори предмет – 20% отст.

Отстъпки

 • Отстъпка ЛЯТО: Ако решите да платите в Лятна кампания и някой от останалите три модула, за всеки от тях ползвате горната отстъпка, като се записвате за 249 лв. на модул**
 • Отстъпка предишна година в “Междучасие”: – 15 %  от цените в съответната кампания
 • Отстъпка ЦЯЛА ГОДИНА в Есенна кампания**: При авансово плащане на таксата за цяла година в Есенна кампания, ползвате  5% отстъпка от обявените цени.
 • Отстъпка БЕЛ : – 20% от обявените цени

** Ако решите да прекъснете обучението си след някой от модулите, сумата за останалите модули ви се възстановява, като се приспада таксата за изучените модули.

Записване с ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР