Курсове 4 клас

ЕСЕННА КАМПАНИЯ за записване за учебната 2020 – 2021 г. 

Образователен център Междучасие има традиции в организирането на Курсове за 4 клас по Математика за децата със специални интереси към този предмет.

Записване

Достатъчно е да позвъните на  телефоните ни и да продиктувате името на ученика. Месец преди началото на Лятната ни кампания за записване (11май) ше можете да се запишете за нашите курсове за 4 клас и чрез нашия

ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР

Внасянето на таксата можете да направите  в рамките на седмица в  офис на Образователен център “Междучасие” или или на следната банкова сметка:

“Междучасие 7” ООД, Райфайзен банк (България) ЕАД ,
BG36RZBB91551011125193 , BIC: RZBBBGSF “Райфайзен Банк” ЕАД,

Формат

 • Нашите курсове за 4 клас са насочени към кандидатстване в математически гимназии и паралелки след 4 клас.
 • За годината са предвидени 120 уч часа, разделени на  4  модула по 10 занятия. Всеки модул е с продължителност 30 уч. часа.
 • Курсът на обучение е целогодишен, заниманията са предвидени веднъж седмично по 3 учебни часа (2 астрономически), с почивка от 5 минути, в събота или неделя, или през седмицата.
 • След всеки модул децата правят пробни изпити (4 за годината) във формата на конкурсния изпит.
 • Всички деца в нашите курсове за 4 клас получават безплатен пълен достъп до интернет портала за онлайн тестове izpitai.me, където могат да се упражняват в удобно за тях време.

Място на провеждане

Нашите курсове за 4. клас се провеждат в учебните офиси на ул. Гурко 45,  Янко Сакъзов 15,  I АЕГ

Преподаватели

Математика

DSC_0137_Easy-Resize.com

 • Ваня Данова, СМГ
 • Зоя Савова, СМГ
 • Васил Тинчев, СМГ, ИМИ БАН
 • Емил Карлов, СМГ
 • Теодора Узунова, СМГ
 • Красимир Кръстев, ФИ БАН, Обр. център “Междучасие”

БЕЛ

 • Елена Боянова, 9 ФЕГ
 • Лора Динкова, Обр. център “Междучасие”

 

 Можете да изберете обучение в една от следните групи (до 12 или 15 деца), като групите,  в които са изчерпани свободните места, се свалят от сайта

Събота

Начало на курса: 19 септ. 2020 г., 

Ем. Карлов,  МАТЕМАТИКА- 9:15- 11:15 ч. – онлайн     

 

 

Начало на курса: 19 септ. 2020 г., 

Място на провеждане: I АЕГ

Ел. Боянова, БЕЛ -13:45 – 15:45 ч.                  

В. Тинчев, МАТЕМАТИКА – 16:00- 18:00ч.

 

Неделя

Място на провеждане: I АЕГ

Начало на курса: 19 септ. 2020 г.,

В. Тинчев,  МАТЕМАТИКА – 11:30 – 13:30 ч.

В. Данова,  МАТЕМАТИКА – 16:00 – 18:00 ч.

 

Място на провеждане: Учебен център Ген Гурко 45

Начало на курса: 19 септ. 2020 г.,

З. Савова, МАТЕМАТИКА- 14:15 – 16:15 ч.   – онлайн  

 

 

Срещи с учителите

За годината са предвидени три родителски срещи, на които родителите ще могат да се срещнат с учителите и да попитат за напредъка на децата. Първата родителска среща е през септември преди започване на занятията. Втората родителска среща е в средата на м. декември и третата родителска среща е в началото на последния – трети модул. В  началото на курса родителите получават предварителен график със схема на занятията, контролните и родителските срещи. След всеки пробен изпит, родителите получават през системата на izpitai.me имейл с резултатите от пробните изпити, графика на средната успеваемост в курса и междинна оценка от учителя за работата на детето до момента.

Противоепидемични мерки

Заради усложнената обстановка, тази учебна година всички родителски срещи (те са 3 на брой) ще се провеждат онлайн, в рамките на 30 минути. Родителите ще получат указания и линк за ZOOM среща. 

Също така през учебната година родители няма да се допускат в учебните зали по време на занятията. Когато няма занятия, можете да посетите офис на Образователния център при всички изисквания за спазване на дистанция и употреба на предпазни средства. Учителите ще споделят с Вас своите имейл и телефон, евентуално за контакт при необходимост или важна информация за напредъка на детето.

За да запазим здравето на децата максимално, на входа на училището ще бъде измервана температурата на децата от наш служител. Няма да бъдат допускани в залите ученици с температура или кашлица. Децата ще седят по едно на чин с необходимите предпазни средства. Ако някое дете е забравило маската си, може да се обърне към наш представител във фоайето на първия етаж, за да получи резервна. Учителите също ще носят предпазни шлемове. 

Когато се налага отсъствие от занятие, поради неразположение на детето или карантина, ще включим детето в специално създадените за целта онлайн групи.

 

Цени

В ЛЯТНА  кампания (от 11.05 до 31.08) се записвате за 239 лв.  за  Първия модул.

Втори предмет – 20% отст.

 

В ЕСЕННАТА ни кампания (след 1.09) се записвате за 259 лв на модул.

Втори предмет – 20% отст.

Отстъпки

 • Отстъпка ЛЯТО: Ако решите да платите в Лятна кампания и някой от останалите три модула, за всеки от тях ползвате горната отстъпка, като се записвате за 239 лв. на модул**
 • Отстъпка предишна година в “Междучасие”: – 15 %  от цените в съответната кампания
 • Отстъпка ЦЯЛА ГОДИНА в Есенна кампания**: При авансово плащане на таксата за цяла година в Есенна кампания, ползвате  5% отстъпка от обявените цени.
 • Отстъпка БЕЛ : – 20% от обявените цени

** Ако решите да прекъснете обучението си след някой от модулите, сумата за останалите модули ви се възстановява, като се приспада таксата за изучените модули.

Записване с ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР