Подготовка за Матура па Математика след 10 клас

Формат

Нашата подготовка за МАТУРА по Математика след 10 кл. се извършва в малки групи – до 12 деца. Всички, записани за курс, получават безплатен ПЪЛЕН ДОСТЪП до сайта за онлайн тестове izpitai.me ЗА ЦЯЛАТА УЧЕБНА ГОДИНА! В течение на годината са предвидени пробни матури върху материала, изучен до момента, които са безплатни за курсистите на Образователен център “Междучасие”.

Преподаватели

  • Зоя Савовоа. СМГ
  • Мария Кръстева, СМГ
  • В. Стоянова, 164 ИЕГ, Мигел де Сетвантес

Място на провеждане

Курсовете се провеждат в  I АЕГ
 

ПРОГРАМА – 10. клас

 
  • Подготовката за явявяне на матури в 10 клас е целогодишна и продължава от септември до май.
  • Програмата  включва занимания веднъж седмично, като се вземат наведнъж 3 учебни часа.
  • За цялата година обучението е структурирано в 4 модула по 30 уч.ч., общо 120 уч.ч.
  • Всички курсисти в нашите групи за подготовка за матури по литература в края на 10 кл. получават безплатен пълен достъп до интернет портала за онлайн тестове izpitai.me, където могат да се упражняват в удобно за тях време.

 

Противоепидемични мерки

През учебната година родители няма да се допускат в учебните зали по време на занятията. Когато няма занятия, можете да посетите офис на Образователния център при всички изисквания за спазване на дистанция и употреба на предпазни средства. Учителите ще споделят с Вас своите имейл и телефон, евентуално за контакт при необходимост или важна информация за напредъка на детето.

Когато се налага отсъствие от занятие, поради неразположение на детето или карантина, ще включим детето в специално създадените за целта онлайн групи.

Цена

Таксата за Първи модул МАТ при заплащане в ЛЯТНА КАМПАНИЯ (11 май – 31 юли) 2021 г. е 249 лв (8.30лв./уч.ч.), 20% отстъпка за втори предмет

В Есенната ни кампания за записване (след 1.09), таксата за модул е 269 лв. (8.96 лв/уч.ч.), 20% отстъпка за втори предмет

Групи

Групите, в които са изчерпани свободните места, се свалялят от сайта

Начало 9 окт. 2021 г.

Място на провеждане: I АЕГ

Събота: МАТ – В. Стоянова, 11:30– 13:30 ч. , 

 

Записване

Достатъчно е да позвъните на един от телефоните ни и да продиктувате името на детето или да попълните нашия ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР. Внасянето на таксата можете да направите в рамките на седмица на следната банкова сметка:

“Междучасие тийн” ООД, Райфайзен банк (България) ЕАД , BG04RZBB91551009571635 , BIC: RZBBBGSF “Райфайзен Банк” ЕАД

Важно: От 10.03.2021 г. плащането на таксите ще се извършва само по банков път.