Подготовка за матура по Литература след 10 кл.

Формат

Нашата подготовка за МАТУРА по Литература след 10 кл. се извършва в малки групи – до 12 деца. Всички, записани за курс, получават безплатен ПЪЛЕН ДОСТЪП до сайта за онлайн тестове izpitai.me ЗА ЦЯЛАТА УЧЕБНА ГОДИНА! В течение на годината са предвидени пробни матури върху материала, изучен до момента, които са безплатни за курсистите на Образователен център “Междучасие”.

Преподаватели

  • Елена Боянова, 9 ФЕГ
  • Елена Перова, 30  СОУ

Място на провеждане

Курсовете се провеждат в I АЕГ

[/vc_column_text]

ПРОГРАМА – 10. клас

  • Подготовката за явявяне на матури в 10 клас е целогодишна и продължава от септември до май.
  • Програмата  включва занимания веднъж седмично, като се вземат наведнъж 3 учебни часа.
  • За цялата година обучението е структурирано в 4 модула по 30 уч.ч., общо 120 уч.ч.
  • Всички курсисти в нашите групи за подготовка за матури по литература в края на 10 кл. получават безплатен пълен достъп до интернет портала за онлайн тестове izpitai.me, където могат да се упражняват в удобно за тях време.

Противоепидемични мерки

През учебната година родители няма да се допускат в учебните зали по време на занятията. Когато няма занятия, можете да посетите офис на Образователния център при всички изисквания за спазване на дистанция и употреба на предпазни средства. Учителите ще споделят с Вас своите имейл и телефон, евентуално за контакт при необходимост или важна информация за напредъка на детето.

За да запазим здравето на децата максимално, на входа на училището ще бъде измервана температурата на децата от наш служител. Няма да бъдат допускани в залите ученици с температура или кашлица. Децата ще седят по едно на чин с необходимите предпазни средства. Ако някое дете е забравило маската си, може да се обърне към наш представител във фоайето на първия етаж, за да получи резервна. Учителите също ще носят предпазни маски. 

Когато се налага отсъствие от занятие, поради неразположение на детето или карантина, ще включим детето в специално създадените за целта онлайн групи.

Цена

Таксата за Първи модул при заплащане в ЛЯТНА КАМПАНИЯ (11 май – 31юли) 2021 г. е 249 лв (8.30 лв./уч.ч.), 20% отстъпка за втори предмет

В Есенната ни кампания за записване (след 1.09), таксата за модул е 269 лв. (8.96 лв/уч.ч.), 20% отстъпка за втори предмет

Групи

Групите, в които са изчерпани свободните места. се свалят от сайта

СЪБОТА

Начало 9 октомври 2021 г.

Място на провеждане: IАЕГ

БЕЛ – Елена Боянова, 9:15 – 11:15 ч.

Записване

Достатъчно е да позвъните на един от телефоните ни и да продиктувате името на детето или да попълните от началото на месец април нашия ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР . Внасянето на таксата можете да направите в рамките на седмица след 11 май на следната банкова сметка:

“Междучасие тийн” ООД, Райфайзен банк (България) ЕАД , BG04RZBB91551009571635 , BIC: RZBBBGSF “Райфайзен Банк” ЕАД

Важно: От 10.03.2021 г. плащането на таксите ще се извършва само по банков път.