Подготовка за матура по Литература след 10 кл.

ЕСЕННА КАМПАНИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ за НОВАТА УЧЕБНА 2022 -23 г.

Формат

Нашата подготовка за МАТУРА по Литература след 10 кл. се извършва в малки групи – до 12 деца. В течение на годината са предвидени пробни матури върху материала, изучен до момента, които са безплатни за курсистите на Образователен център “Междучасие”.

Преподаватели

  • Елена Боянова, 9 ФЕГ
  • Лилия Калчева, ЧПГДН Софтуни Светлина”

Място на провеждане

Курсовете се провеждат в НПМГ (Национална природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”), адрес: ул. „Бигла“ 52, ж.к. Лозенец.

ПРОГРАМА – 10. клас

  • Подготовката за явявяне на матури в 10 клас е целогодишна и продължава от септември до май.
  • Програмата  включва занимания веднъж седмично, като се вземат наведнъж 3 учебни часа.
  • За цялата година обучението е структурирано в 4 модула по 30 уч.ч., общо 120 уч.ч.

Противоепидемични мерки

През тази учебна година, заради усложнената обстановка от Ковид-19 на входа на училището дистанционно се измерва температурата на децата. Всички седят по един на чин. Помещенията се проветряват всяко междучасие и повърхностите се почистват и дезинфекцират от хигиенист преди всеки нов час. По време на занятия родители не се допус6кат в учебните зали. Когато се налага отсъствие от занятие, поради неразположение на детето или карантина,  то се включва в онлайн група или предлагаме друга възможност, за да се вземе занятието.

Цена

Таксата за Първи модул при заплащане в ЛЯТНА КАМПАНИЯ (11 май – 31 август) 2022 г. е 259 лв (8.63 лв./уч.ч.), 20% отстъпка за втори предмет

В Есенната ни кампания за записване (след 1.09), таксата за модул е 279 лв. (9.30 лв/уч.ч.), 20% отстъпка за втори предмет

Групи

Групите, в които са изчерпани свободните места. се свалят от сайта. Занятията в тези групи започват на 10 септември 2022 г.

СЪБОТА

Място на провеждане: Учебен офис Гурко 45, ет 1

БЕЛ – Елена Боянова, 9:15 – 11:15 ч.

МАТ – Ваня Стоянова,  11:30 – 13:30 ч.

НЕДЕЛЯ

Място на провеждане: НПМГ

БЕЛ – Лилия Калчева, 9:15 – 11:15 ч.

Записване

Достатъчно е да позвъните на един от телефоните ни и да продиктувате името на детето или да попълните от началото на месец април нашия ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР . Внасянето на таксата можете да направите в рамките на седмица след 11 май (Начало на Лятната би кампания за записване) на  банковата сметка, която е изписана в имейла с потвърждението за записване. Моля обърнете внимание, че плащането на таксите  се извършва само по банков път.