За нас

Образователен център Междучасие

Образователен център “Междучасие” има дългогодишни традиции в подготовката на седмокласници и шестокласници за националното външно оценяване по Български език и литература и Математика след 7 клас. Голяма част от екипа учители, на които сме се доверили,  са преподаватели в едни от най-престижните столични училища. Подготовката за изпитите в края на 7. клас се извършва целогодишно, като обучението е структурирано в модули, от месец септември до края на месец май. В края на всеки модул са предвидени ПРОБНИ ИЗПИТИ по съответния предмет върху материала, изучен до момента.

Образователен център “Междучасие” предлага и подготовка по Математика за най-малките – 2 клас, 3 клас, и 4 клас. Нашите курсове по състезателна метематика за малките са насочени към децата, които ще учат в математически гимназии или паралелки, или искат да се занимават с математика просто за удоволствие.

Резултатите, които децата получават на нашите пробни изпити, след като са се готвили добре през цялата година, в по-голямата си част са наистина показателни за оценките, които реално получават на самия изпит! Повечето са много добри и са обикновено с единица над средните резултати за страната!

Децата, които посещават курсовете на „Междучасие”, се записват в едни от най-добрите училища!

 Как да се свържете се с нас

Мадлен Китанова

Директор

Малина Цветкова

Главен администратор

Светлана Иванова

Павлина Борисова

Рая Раева

Веселина Боева