Отзиви

2018/2019 г.

“Ние сме изключително доволни от това, което ни предложихте тази учебна година! Подготовката, която синът ни получи е почти отлична🙂 Благодарни сме за грижите, вниманието и знанията, които предават вашите педагози. За нас това е предостатъчно ”

Мнение на родител на седмокласник при Н. Димова и В. Стоянова
“Благодаря на екипа на учебен център ” Междучасие” за професионализма, безкрайната подкрепа и качественото обучение. Благодаря на г-жа Михайлова и г-н Симеонов за успешното представяне на Божидар на НВО. “
Мнение на родител на седмокласник при В. Михайлова и Ив. Симеонов
“Ако може групите да се разпределят въз основа на входно ниво на децата, работата би била още по-продуктивна.”
 Мнение на родител на седмокласник при Н. Димова
“Искам да кажа, че госпожата ми по български беше върхът. Много готина, забавна и винаги на ниво. Уникална!
Поздрави,
❤️  “
Мнение на ученик 12. клас от групата на Цв. Димитрова
Отзиви от 2017/2018
“Ако има възможност да направите курсове през седмицата, а не само събота и неделя. “
Родител на седмокласник при Нела Димова
“Работите утвърдено и целенасочено, нямам забележки!”
Родител при Иван Симеонов и Деспина Василева

2017/2018 г.

” От курса по БЕЛ при г-жа Нела Димова сме възхитени – уникален човек и преподавател.”

Родител на дете в седми клас, Нела Димова – БЕЛ

“Продължавайте все така, запазвайки високото ниво, което сте постигнали!”,

Родител на дете, което е посещавало курса на П. Алексиев, БЕЛ

“Бих препоръчал по-лесен начин на плащане – онлайн и проверка от друг преподавател на пробните изпити. 

Родител на дете в шести клас
Преподавател: Ваня Стоянова, Математика, Борислава Петрова, БЕЛ

“Всичко е перфектно. Може би единствено яснота дали пробните изпити действително са по-трудни от обичайните, за да се ориентираме предварително дали бихме могли да очакваме по-високи оценки на истинските изпити, както се получи при нас.

Родител на дете в седми клас, Ваня Стоянова, МАТ, Антон Андонов – БЕЛ

Доволна съм, развивайте още по-добре izpitai.me, с още по-подробна статистика. Пробните изпити при вас са по-трудни от истинските.

Родител на дете в седми клас, Ив. Симеонов – МАТ

Като качество на услугите на самия център съм абсолютно доволна – на лице са добра информираност на родителите за графиците и промените в тях. Нямам препоръки. Супер сте !”

Родител на дете в седми клас

“Много съм доволна от курсовете водени от Весела Михайлова и Светла Гьорева. Мога да ви пожелая да продължавате все така добре – много добра организация и чудесна работа с децата.”
Родител на дете в седми клас, Св. Гьорева – МАТ, Весела Михайлова, БЕЛ

“Бяхте страхотни , много ви Благодаря ! Много успехи  за в бъдеще!” , Родител на дете в седми клас, Марио Маджиров – БЕЛ , Св. гьорева – МАТ

2016/2017 г.

“Изкючително съм доволна от организацията на работата в Образователен център “Междучасие”. Подбрани са изключителни преподаватели – специалисти всеки в своята област и забележителни като личности. Административната организация на дейностите също е на високо ниво – винаги съм била навреме информирана за промени в графика на занятията, резултати от пробни изпити, наближаващи плащания и т.н., което за мен като родител е важно.
По отношение цената на курса – изключително удобство е възможността за плащане на вноски.
Вече препоръчах Образователен център “Междучасие” на племенниците си, тъй като и на тях им предстои кандидатстване.
Благодарности!”

Родител на дете в седми клас


“Курса по български език, който посещавахме 2 години, беше изключително полезен, без никакви забележки и го препоръчвам на познати! Специални благодарности на г-н Кирил Тодоров!”
Родител на дете в седми клас
Преподавател: Кирил Тодоров БЕЛ


“Курсовете по математика и БЕЛ бяха организирани отлично и достатъчно синхронизирани по време. Единствено неудобство беше изключително повишеното натоварване през последните 2-3 месеца. Важното обаче е, че дъщеря ми не го прие прекалено натоварващо, може би поради съобразяване на обема на домашните с времето за подготовка.”

Родител на дете в седми клас
Преподаватели: Весела Михайлова БЕЛ, 


“Комуникацията с вас върви много лесно и точно. Винаги съм получавала навреме информацията. Благодаря ви за положеното старание и професионализма на г-н Симеонов.”
Родител на дете в седми клас
Преподавател: Иван Симеонов МАТ


Изключително съм доволен от курса по математика при г-н Симеонов. Усещането ми е, че се промени мисленето на сина ми.
Изключително съм доволен и от курса по БЕЛ при г-н Алексиев.
Имаше огромна разлика в знанията, които получихме по време на курса и от училище (в полза на курса). Откровено казано, бяхме учудени, че е толкова голяма… Ще запиша на курсовете и малкия ми син след година.”

Родител на дете в седми клас
Преподавател: Иван Симеонов МАТ, Петър Алексиев БЕЛ


“Не съм дефинирала препоръки. Организацията беше според очакванията ми и комуникацията беше винаги своевременна.
Родител на дете в седми клас
Преподаватели: Николай Буюклиев МАТ, Петър Алексиев БЕЛ


“Всичко при вас си е наред, но ДЕЦАТА искат стягане…хахаха”

Родител на дете в седми клас
Преподаватели: Иван Симеонов МАТ, Нела Димова БЕЛ


2014/2015 г.

“Бяхте страхотни, много ви Благодаря ! Много успехи за в бъдеще!”
резултати от изпитите: БЕЛ 5.506; МАТ 5.25
Родител на дете в седми клас
Преподаватели: Марио Маджиров БЕЛ и Светла Гьорева МАТ“Много благодаря за положените грижи и положеното внимание към нашите деца. Бяхте ни много полезни, искрено Ви благодаря и непременно ще Ви препоръчаме на наши познати и приятели.”
Родител на дете в седми клас
Преподаватели: Светла Гьорева МАТ; Кирил Тодоров БЕЛ“Искам да изкажа благодарностите си и на Г-жа Елена Боянова, която беше по българкси.”
Родител на дете в седми клас.“Препоръчвам оценяването на преразказите да е от друг преподавател от школата, а не от титулярния.”
Родител на дете в седми клас с резултати на изпита: БЕЛ 5.506; МАТ 5.762
Преподавател БЕЛ: г-н Петър Алексиев


“Имам много добро впечатление от провеждането на курса и съм доволна от резултатите.”
Родител на дете в седми клас с резултати от изпитите: БЕЛ 5.600; МАТ 5.200
Преподаватели: Николай Буюклиев МАТ, Елена Петрова БЕЛ


“Много съм доволна от курсовете, водени от Весела Михайлова и Светла Гьорева. Мога да ви пожелая да продължавате все така добре – много добра организация и чудесна работа с децата.”
Родител на дете в седми клас с резултати: БЕЛ 5.52; МАТ 5.42


2013/2014 г.

“Здравейте,
Специални благодарности на Вас и най-вече на г-н Симеонов . Дъщеря ми … посещаваше курсовете по мат и бе приета в Американския колеж и в 91НЕГ по първо желание. Избра НЕГ. Резултатът й по мат е 5.663 ,няма нерешена задача,  като грешките й са от невнимание/притеснение и по-скоро от неправилно дочитане на условията. Получените знания по мат надвишават резултата й и са съпоставими с резултата й по БЕЛ 5.944.Благодаря отново и специални поздрави на г-н Симеонов!!Успех на Вашата школа! Мисля , че няколко деца от следващ випуск ще се запишат при Вас.
Поздрави,”
Майка на седмокласничка, 02.07.2014


“Вашите преподаватели са ключът ви за успех.”
Родител на седмокласник, получил 6.00 на изпита по Математика през 2013 година“Създали сте перфектна организация и не бих могла да ви дам допълнителни препоръки. Като родител съм доволна във всяко едно отношение. Може би единствено трябва да наблегнете още малко на контрола върху домашните работи на децата и съответно да има обратна връзка към родителя в тази посока. 
Искам да благодаря на целия ви екип и най-вече – на г-жа Нела Димова, чиито часове по български език синът ми посещаваше с голямо желание!Желая ви много успехи и още веднъж – Благодаря!”
Родител на седмиколасник 2013/2014 г.Препоръки на родител:
“БЕЛ – Да се проверяват по-бързо пробните изпити по БЕЛ от г-жа Михайлова /ходихме само на пробни изпити, без курс по БЕЛ/. Иначе – пише близки оценки до показаното на ВО.Мат. – Нямам никакви забележки, само признателност и благодарност към г-н СимеоновПрекрасно е, че правите пробните изпити в четири-пет дни и всеки може да избира кога да се яви /а не само в неделя сутрин като в др. школи/.Много любезна служителка по телефона и на ул. “Цар Шишман”. Поздрави и – успех нататък!”


“Дъщеря ми беше на курс по БЕЛ при г-жа Весела Михайлова.
Резултатите й от матурите са:
БЕЛ: 5.81
МАТ: 5.87
Искам да изразя искрената си благодарност към преподавателите и школата като цяло.”
Родител на седмокласник от кампания 2012/2013


 

2011/2012 г.

“По Математика да се решават по-сложни задачи и да се дават по-големи домашни (основно с трудни задачи)Родител на седмокласник, получил оценка 5.47 на изпита по Математика и 5.689 по БЕЛДетето е посещавало курс при Пенка Нинкова (МАТ) и Нела Димова (БЕЛ) “Всичко е прецизно организирано.
Родител на дете, с оценка 5.30 по Математика и 5.80 по БЕЛ. Кампания 2011/2012


“Продължавайте просто по същия начин. Аз съм хипер доволна и не съжалявам нито за стотинка! Моят син от неграмотен и слаб ученик се превърна за няма и година в почти отличник по всички предмети, благодарение на знанията и разбирането на материала, които му предоставиха госпожа Дойчинова и господин Алексиев и то без кой знае какви усилия от негова страна. Дано повече преподаватели да са като тях, за да не загива образованието ни! Желая успех на целия ви екип! :)”
Родител на седмокласник учебна 2011-12


“Здравейте! Дъщеря ми посещаваше курса по математика на г-н Иван Симеонов през тази учебна година има 6.00 на първия модул по математика и 5.804 като крайната оценка за кандидатстване. Резултатът й по БЕЛ също е отличен. Балът й за кандидатстване е 35,144.”
Родител на седмокласник учебна 2011-12


“Приемете най-искрената ми благодарност.Моля ви да предадете и сърдечните ми пожелания за здраве и късмет на г-н Иван Симеонов!ПОЖЕЛАВАМ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!”
Родител на седмокласник учебна 2011-12


“Здравейте,Пиша това писмо, за да изкажа личните ми благодарности на г-н Тодоров, преподавателя по български език от вашата школа. Синът ми твърди, а и моето мнение е същото, че всичко, което е научил по български език, го е научил от г-н Тодоров. Позволявам си да напиша, че преподавателят в училище не го научи на нищо. Синът ми посещава курсове по български език и миналата година, пак при г-н Тодоров. Без тези курсове, според мен той нямаше да се справи въобще с теста за външно оценяване, а и с материала в училище.Моля Ви, ако имате връзка с г-н Тодоров да му предадете моите големи благодарности за двете години, през които моят син единствено с неговата помощ научи материала по български език и  се представи много добре на външното оценяване.”
Родител на седмокласник учебна 2011-12


“Доволна съм особено от В. Михайлова. По БЕЛ на изпита имаме 91 т., а по МТ – 97 т. Благодарности на тези преподаватели и на всички занимаващи се с организацията на курсовете!” Родител на седмокласник учебна 2011-12 “Много съм доволна и страхотно благадарна за отношението на преподавателите към децата.Смятам, че свършиха отлична работа.”Родител на седмокласник учебна 2010-11 “Бяхте страхотни. Благодаря Ви много.”Родител на седмокласник учебна 2010-11 “Препоръчах Ви на наши приятели.Нямам забележки, детето ходеше с удоволствие.”
Родител на седмокласник учебна 2010-11